Træt af
salgskurser
der ikke
virker?
Accelerator gør DIG til
spillende træner
Icon - Seminar.png
Motivator
Icon - Værktøj.png
Mentor
Icon - KPI.png
Manager
Icon - Thought.png
Mulighedsskaber

Accelerator er relevant når du:

 • Indser at pipeline er tom (eller fyldt med varm luft)
 • Erkender at salgsafdelingen servicerer og ikke sælger
 • Ønsker øget fokus på vækst, nye kunder og toplinje
 • Har brug for klare, motiverende og nærværende mål
 • Bliver presset på indtjeningen pga prispres
 • Opdager at bonussystemerne ikke motiverer 
 • Erkender at strategien ikke harmonerer med virkeligheden
 • Kan se I har for få møder med kunder og kundeemner
 • Oplever at I ikke får nok ud af jeres møder med kundeemner

Med andre ord: Når du er leder for et B2B-salgsteam, der ikke performer som forventet og håbet.

Baseret på erfaringer fra stærke salgsorganisationer

Hemmeligheden er dig! 

Den dårlige nyhed: Salgskurser virker ikke

Virkeligheden er, at traditionelle salgskurser har en meget lav effekt.
Faktisk er 9/10 kurser spild af tid og penge!

Den gode nyhed: Du kan selv træne jeres sælgere

Heldigvis findes der er en bedre metode til øget omsætning: Accelerator.

I Accelerator-programmet faciliterer du jeres sælgeres udvikling mens Omsæt leverer værktøjer og skabeloner, sparring og coaching - alt sammen specifikt udviklet til B2B-salg.

Accelerator Logo.png

Resultater

Hvis I er parate til forandring, kan salgsudvikling have meget konkrete effekter...

100%
Af sælgerne kom over budget hos Procter & Gamble Danmark.
20/20
Erfarne sælgere gav kun god feedback hos Svenningsens A/S.
+30%
Flere nye kunder hos First Hotels i Danmark, Sverige og Norge.

Der er typisk fire årsager til dårlig salgsperformance

Og de er alle tæt knyttet til salgsledelse

Ville-faktoren

Alt starter og slutter med om jeres sælgere er "på" eller "på den". Om de virkelig vil det, om de brænder for det og om de har drive.

Kunne-faktoren

Der er stor forskel på at vide alt om sine produkter og om salg. Og endnu større forskel på at vide hvordan og at kunne sælge.

Skulle-faktoren

B2B-salg med lang salgscyklus stiller store krav til vedholdenhed, fast fokus og kontinuerlig indsats. Og det kræver ledelse.

Muligheds-faktoren

Med motiverede og dygtige sælgere kommer I langt - men har de rammerne og reel mulighed for at nå deres ambitiøse mål?

Accelerator - Cover - Stage.jpg

Få Accelerator helt gratis!

Er du nysgerrig og vil vide mere kan du lige nu få tilsendt min nye 100 siders E-bog for B2B-salgsledere: "Accelerator".

Bogen er en indføring i hvordan du skifter rolle fra salgsleder til Accelerator for jeres sælgeres motivation, adfærd, kompetencer og resultater. 

Den vil udfordre dig, selv om den er let læst - og den vil guide dig til et nyt perspektiv på din rolle som Accelerator.

Når du henter bogen vil du samtidig modtage mit ugentlige nyhedsbrev og invitationer til gratis online seminarer om salg og salgsledelse.

 • “Hos Logitrans har vi brugt Brian i flere omgange. Både til intern salgstræning og til salgstræning i forbindelse med vores årlige forhandlerseminar. Brian formår at fange deltagernes opmærksomhed og formidler gode og brugbare salgsteknikker, på en sjov og objektiv måde. Han er god til at sætte sig ind i virksomhedens udfordringer, og rammer altid spot-on med de udfordringer vi har. Vi kender allesammen de der træninger, hvor man et par dage efter, har glemt hvad der egentlig blev talt om og hvad vi faktisk havde lært. Men sådan er det ikke med Brian - det bliver hængende :-) Og så er Brian bare en rar mand, man har lyst til at være sammen med! Jeg kan kun give Brian min aller bedste anbefalinger! ”

  CEO, Owner hos Logitrans A/S

 • “Arbejder du med salg og ledelse, og vil du gerne nå de berømte 10% ekstra som gør den store forskel, så hop ombord. Jeg kan varmt anbefale at du får arrangeret et møde med Brian, han analyserer lynhurtigt hvor der skal/bør sættes ind.
  Vil du have vækst med en god stærk coaching, kan jeg på det bedste anbefale Brian. ”

  MarketManager - Halo Design

 • “Alle vores sælgere er over budget og mange af dem er langt over budget. Det havde vi ikke kunne gøre uden en klar salgsproces og motiverende mål.”

  National Salgschef, Procter & Gamble

 • “Vi har sammen med Brian gennemført et forløb omkring salgsudvikling og hvordan en mere struktureret proces, kan bidrage til øget vækst.
  Det har været en fornøjelse at følge hvordan deltagerne har taget imod budskabet, der altid er blevet præsenteret på inspirerende vis af Brian.
  En varm anbefaling til Brian for hans evne til at inspirere, udfordre og se problemstillinger i et nyt lys.”

  Regional Sales Manager - Scandinavia, Watson-Marlow Fluid Technology Group

 • “Brian har været en excellent udvikler af vores team. Han forstod hvor vi var og hvad vi kunne blive.
  Han var i stand til, at møde hver enkelt hvor de var, samt flytte, udfordre og inspirere dem alle - både svenskere og danskere.
  Hans træning har gjort en forskel, der varede i årevis. Jeg vil til hver en tid anbefale ham til forbedring af salg, salgsprocesser og salgsledelse.”

  Regional Responsible Nordics of the Danish Trade Council

 • “Brian er en god konsulent, der kan komme udefra og se ens verden med helt andre øjne. Brian har rigtig mange interessante foredrag og kurser, så der er masser han kan bidrage med. Jeg har arbejdet sammen med Brian af flere omgange, og jeg kan varmt anbefale ham.”

  Sagsleder, A/S Mortalin

 • “Med begge fødder solidt plantet på jorden har Brian sået frøene til fremtidig succes i MILA.”

  Adm. Direktør, MILA BESLAG

 • “Jeg har hatt gleden av å kjenne Brian i noen å nå år og har hatt glede av å bruke hans kompetanse på flere områder. I starten så brukte vi Brian i trening av våre selgere, noe som alltid var nyttig. Med tiden ble vi også kjent med salgsverktøyet Milestone som var veldig nyttig i den satsingen vi tidligere hadde på SMB salg, et verktøy jeg anbefaler sterkt. Brian er en solid sparingspartner på alt som har med salg å gjøre!”

  Administrerende direktør, Tribe Hotels AS

 • “I Apcoa Parking Danmark har Brian bidraget til forbedret målstyring af vores salgsarbejde. Vores sælgere kan nu bedre forholde sig til deres budget og fokuserer nu på at skabe bevægelse i salgsprocessen fra kontakt til kontrakt.
  Jeg kan varmt anbefale Brian til en hver virksomhed, som ønsker at få fornyet fokus på hele salgsprocessen.”

  Salgschef, Apcoa Parking Danmark

 • “Brian har fungeret som inspirationsgenerator for vores daglige arbejde. Det kan varmt anbefales at få andre øjne til at kigge ind i en hverdag der bare køre der ud af, man bliver jo aldrig for gammel til at lære.”

  Managing Director, Beckhoff Automation

 • “Brian er en excellent salgstræner og giver god sparring og velplacerede spark bagi. Hard core til målsætning og målstyring af salgsarbejde.”

  Managing Director, Montana Møbler A/S

 • “Brian er dybt professionel og meget tydelig kommunikator. Salg og markedsføring er altid på tale når man møder ham. Dygtig networker og jeg kan kun anbefale at benytte hans ydelser og ikke mindst læse hans bog.”

  General Manager - First Hotel Kong Frederik

 • “Jeg har fulgt Brians arbejde gennem flere år, og har netop 2019 haft et positivt samarbejde omkring salgsudvikling hos Tabellae A/S i Norden.
  Det har været en inspirerende oplevelse og en god øjenåbner på hvordan vi med justeringer og vinklet fokus, kan gøre vores salgsarbejde endnu bedre og mere effektivt. Jeg forventer at fortsætte et forløb med Omsæt, BS Christiansen!”

  Lennart Garbarsch

 • “Vi har været igennem et omfattende salgsudviklingsforløb sammen med Brian. Det har været meget positivt idet vi både kan se at vores erhvervsassurandører har taget de nye metoder til sig og vi kan konstatere meget høje evalueringer fra projektets deltagere. Stor ros og en stærk anbefaling til Brian for hans evne til at inspirere, udfordre og træne erfarne sælgere.”

  Salgschef, Købstædernes forsikring

Som omtalt i medierne

Brian Stahlhut Christiansen - Omsæt.jpg

Lær af mine 20 års erfaring

Skal I øge omsætningen bunder jeres succes ikke i, at vælge det bedste kursus. The missing link er salgslederen. Er det dig?

Jeg arbejder sammen med mine kunder på en anden måde, der både starter før og slutter længe efter det traditionelle kursus. Med andre ord:

 • Udvikling kræver forandring. Derfor er grundprincippet for Accelerator forbedring af kultur og vaner over tid - i modsætning til komprimerede events
 • Jeg arbejder med en kombination af simple metoder, anvendelige skabeloner og praksisnære teknikker - i stedet for teoretisk salgsundervisning
 • Skal metoderne finde anvendelse i jeres sælgeres adfærd, kræver det løbende støtte, erfaringsudveksling og support i hverdagen.
 • Kernen er små skridt og kontinuerlig læring over 12 eller 36 måneder

Og al min erfaring gennem 20 år som selvstændig konsulent, data fra 344 danske salgsledere samt feedback fra projekt til projekt udgør fundamentet for Accelerator-programmet.

Kontinuerlig læring og udvikling af dit salgsteam

Her er hvad vi gør sammen, for at guide dine sælgere til succes:

Ubegrænset Salgstræning

Flere end 70 lektioner tæt pakket med konkrete salgsmetoder og teknikker ligger klar til jer, online on-demand lige til at gå i krig med. I får ubegrænset adgang fra start til slut.

Online Coaching

Få nye perspektiver på konkrete kundecases, sparring på aktuelle udfordringer og hjælp til at komme videre, når I er gået i stå. I kan vælge åben/lukket gruppecoaching og ledercoaching.

Sælger Community 

Du og jeres sælgere bliver inviteret til et lukket facebook community hvor vi blandt andet udveksler erfaringer, udfordringer og succeser, samt diskuterer B2B-salgets specifikke facetter.

20 års erfaring med salgsudviklingsprojekter

Fire Accelerator-pakker

Vi kan arbejde sammen om jeres salgsteam på fire måder. Vælg den der passer bedst til hvor I er og hvor I vil hen:

Kick Off + Værktøjer

Accelerator Bronze

Fra kr. 1.495,-

pr. måned

Team Kick Off

 • Online møde med salgsteam
 • Erkendelse og parathed
 • Opbakning til projekt

Ubegrænset Salgstræning
+70 online on-demand lektioner

 • Målnedbrydning og prioriteter
 • Parathed, struktur, holdninger, leads
 • Pitch og salgsargumenter
 • Salgsproces og best practice
 • Fyld kalenderen på +20 måder

Ugentlig Reflektion
Bevar fokus med ugentlig reflektionsmail

Omsætter Community
Lær af andres udfordringer og løsninger

+ Åben Gruppecoaching

Accelerator Sølv

Fra kr. 1.695,-

pr. måned

Som Accelerator Bronze:

 • Team Kick Off
 • Ubegrænset Salgstræning
 • Ugentlig Reflektion
 • Omsætter Community

PLUS: Åben Gruppecoaching
Du og dit team får sparring og support til at lykkes

 • Live Online kald med Brian
 • Dig og dine sælgere
 • Sælgere fra andre virksomheder
 • Lær af erfaringer fra andre brancher
 • Få svar på aktuelle udfordringer
 • Virkelige cases
 • Eksempler og uddybninger
 • Konkretisering
 • Teori til praksis
 • 10 gruppekald/år
+ 1-1 Coaching + Support

Accelerator Guld

Fra kr. 2.695,-

pr. måned

Som Accelerator Sølv:

 • Team Kick Off
 • Ubegrænset Salgstræning 
 • Ugentlig Reflektion
 • Omsætter Community
 • Åben Gruppecoaching

PLUS: Salgsledercoaching
Individuel sparring med Brian

 • Personlig sparring
 • Resultatskabende dialog
 • Dit teams strategi og mål
 • Prioritering og handling
 • Fortrolig dialog
 • 3 x 1-1 online kald 

PLUS: Email Ledersupport

 • Leder feedback
 • Salgschefstøtte
 • Aktuelle spørgsmål
+ Team Coaching

Accelerator Platin

Fra kr. 3.295,-

pr. måned

Som Accelerator Guld:

 • Team Kick Off
 • Ubegrænset Salgstræning 
 • Ugentlig Reflektion
 • Omsætter Community
 • Åben Gruppecoaching
 • Salgsledercoaching
 • Email Ledersupport

PLUS: Live Team Coaching

 • Dig, dit team og Brian
 • Sparring og støtte
 • Pipeline review 
 • Fokus og kadence
 • 3 * Online Live 45 min.

Ofte Stillede Spørgsmål

Her er svar på de spørgmsål jeg oftest får:

Hvordan fungerer det?

Accelerator kombinerer (afhængigt af pakke) et omfattende online salgskursus med fx team kick off, gruppecoaching og individuel sparring til dig som leder.

Hvad kræver det af os?

Grunden til at traditionelle salgskurser ikke virker er uklare mål før og manglende ledelsesmæssigt fokus efter kurset.
Så hvis Accelerator skal have en effekt for dit salgsteam kræver det, at du er parat til, at lede dine sælgere og facilitere deres læring på baggrund af Omsæts værktøjskasse.

Er der garanteret effekt?

Nej. Du skal lede sælgerne og sælgerne skal bruge det de lærer i Accelerator-programmet. Så effekten er helt op til jer. 
Men som det fremgår af testimonials på siden her, er resultaterne gode.

Hvad koster det?

Afhængigt af hvilken pakke du vælger samt om du vælger 12 eller 36 måneders abonnement starter prisen fra kr. 1.495,- pr. måned.

Vi sælger ikke direkte B2B?

Så er Accelerator måske ikke det rigtige for jer. Kontakt mig gerne for afklaring før I køber Accelerator. 

Det er mest mig selv, der skal sælge?

Så er det slet ikke Accelerator du skal bruge. Men måske er Omsætter-programmet det helt rigtige for dig.
Læs mere om Omsætter her.

Er det hele online?

Som udgangspunkt ja. Det er den bedste måde at tilbyde et omfattende program med kontinuerlig læring til en fornuftig pris.
Men flere af mine kunder kombinerer med fysiske workshops.
Læs mere om Omsæt Kurser og Workshops her.

Jeg er klar - hvad nu?

Dejligt! Næste skridt er et interview hvor vi sammen afstemmer forventninger og sikrer at Accelerator er det rigtige valg for jer.
Book dit interview her.