OM OMSÆT
BAGGRUND
[ˈʌmˌsεdə] ?
20 års erfaring som
selvstændig konsulent.
Rekruttering - Shortlisting
Pragmatisk og fokuseret
Træning - 4
Praktisk og håndgribelig
Foranalyse - 2
Provokerende og ærlig
2012-02-10 BNI (3)

Salgsudvikler. Speaker. Forfatter.

Siden årtusindskiftet har jeg arbejdet som selvstændig konsulent med speciale i udvikling af B2B-salgsorganisationer, mest i Danmark. Men også i Sverige, Norge, Tyskland, Polen, Litauen og USA.

Formatet har været alt fra foredrag på en time for 400 sælgere til 4 sælgere i 100 dage. Kurser, coaching, webinarer og ledersparring. Og samtidig 100-vis af ugentlige blogposts og inspirationsmails til +10.000 læsere i mere end 10 år. 

Og så har jeg skrevet tre bøger: Syv Gyldne Nøgler til Øget Salg, Salgslederens Milepæle samt Accelerator.

Konstant læring og udvikling

Jeg søger hvert år ny viden og inspiration.

Blandt andet gennem besøg hos nogle af verdens bedste salgsorganisationer i Silicon Valley, deltagelse på salgsbranchens største konference (Dreamforce) flere gange samt mit medlemskab af Association for Talent Development, ATD.

Gennem årene har jeg også deltaget i internationale konferencer i verdens største ledertræningsorganisation. For eksempel i Belgien, Finland, og USA.

Yderligere er jeg initiativtager til et eksklusivt netværk af nogle af Danmarks bedste konsulenter og trænere, som mødes 2-3 gange om året og udveksler erfaringer, viden og ideer.

2012-02-10 BNI (8)
Workshop

Pragmatisk, praktisk og provokerende

Min stil er direkte, åbenhjertig og hudløst ærlig. Jeg sætter en ære i at skære igennem når det er nødvendigt og italesætte det andre ikke kan lide at sige.

For alle vil udvikling men ingen vil forandring. Så skal strategien og målene realiseres, er det ofte nødvendigt, at gøre op med gamle vaner, hæmmende overbevisninger og uhensigtsmæssige rutiner.

I kan forvente kompromisløst fokus på resultatskabende salgsudvikling. Kontant, konkret og kompetent.

Omsæt, at omsætte [ˈʌmˌsεdə]

Hvorfor "Omsæt" og hvad betyder det?

- at få til at overgå fra en form til en anden ved hjælp af en proces, en bearbejdning el. lign.

- at ændre eller overføre til noget konkret, synligt eller mere brugbart; gøre til virkelighed, især med hensyn til en tanke, chance, mulighed el. lign. 

Jeg omsætter salgsteori til anvendt praksis, kompetencer til handling samt; leads til møder, møder til tilbud og tilbud til ordrer.

BNI04
1760-frederiksborg-slot

Familie, jazz og politik

Jeg er gift med Lone, som stadig er mit bedste og sværeste salg til dato, stolt far til to fantastiske skolebørn og bor i Kongernes Nordsjælland.

Jeg har kontor i baghaven. Det er min effektive base, hvor jeg arbejder med nye salgsværktøjer, holder webinarer, planlægger kurser og skriver på min næste bog.

Min fritid går med jazz, rødvinsnørderi og styrkeløft på motionsbasis. Der ud over har jeg en politisk nerve og har blandt andet været kampagneleder (+30% flere stemmer) i lokalpolitik.

Send Email