SÆLGERE HAR
HØJE MÅL.
DU VIL NÅ DINE.
Lær hvordan med
Omsætter Online.
KOM I GANG. GRATIS. NU.
Icon - Seminar.png
12 mdr intensiv træning
Icon - Værktøj.png
Konkrete salgsværktøjer
Icon - Thought.png
Coaching og sparring

Bliv en bedre sælger  

Du lærer blandt andet hvordan du:

 • Definerer dit personlige salgsmål
 • Prioriterer salgstid i en travl hverdag
 • Vælger dine holdninger til salg
 • Med fordel kan sælge struktureret
 • Kommer hurtigst og mest effektive fra kontakt til kontrakt
 • Kommunikerer værdien af det du sælger
 • Stimulerer kundens interesse gennem spørgsmål
 • Undgår at skrive tilbud forgæves
 • Præsenterer din løsning som en sund investering
 • Får ordren med hjem
 • Sælger når der er flere beslutningstagere
 • Undgår eller minimerer rabat
 • Sælger mere til hver kunde 

PLUS et helt kursus dedikeret til den (for mange) svære kunst; at starte dialog med helt nye kunder. Her lærer du blandt andet:

 • Telefonkanvas
 • Social Marketing
 • Salg på messer
 • Netværkssalg
 • Direct Mail

 

Omsætter Online - Ikon 1.png
Online læring når du vil
Lektionerne er korte og konkrete. Kun 7 min i snit. Så fuldt fokus i små portioner.
Omsætter Online - Ikon 2.png
Sparring og coaching
Hver måned kan du få støtte og vejledning fra Brian, live og online. Så kommer du videre.
Omsætter Online - Ikon 7.png
Fra teori til praksis
Fuld adgang i 12 måneder og god tid til, at prøve de nye metoder af i virkeligheden.
Omsætter Online - Ikon 3.png
Hjælp fra andre sælgere
Du får adgang til et community, hvor du kan dele erfaringer med andre Omsættere.
Omsætter Online - Ikon 5.png
Skabeloner gør det nemt
Find relevante skabeloner så du nemt kan udvikle dine egne dialogværktøjer og spørgeskemaer
Omsætter Online - Ikon 6.png
Små skridt
I løbet af kurset vil du få små opgaver eller udfordringer, som hjælper dig i gang med at bruge hvad du har lært
Start Her
 • “Læring og værktøjer i en klasse for sig👍👌”

  Area Manager Bila Robotics

 • “Jeg kan varmt anbefale Brian Stahlhut Christiansen og hans meget inspirerende kurser. Han forstår, at få alle med og hans motiverende facon med involvering af deltagerne, er med til at fastholde fokus. Hans viden om salg, teknikkerne og processen igennem salget er enorm. Brian har været inspireret mig til, hvordan vores salgsafdeling skal arbejde for, at få flere kunder og for at fastholde kunderne.”

  Salgschef, SiteTech Webudvikling

 • “Brian kan kunsten at motivere til at sælge - både ansatte garvede sælgere og enkeltpersoner, der som ejer af en virksomhed ofte også skal sælge opgaver/løsninger. Motiveringen er ikke overfladisk, men sætter sine spor for altid og så leverer han tilmed et netbaseret værktøj til også at bevare overblikket - ikke kun over afsluttet salg, men også over hele den indsats, der danner grundlag for et salg på et eller andet tidspunkt. Prøv det!”

  Simplify A/S, Økonomi- og procesudvikler

 • “Vi har brugt Brian til at udvikle virksomhedens kommunikation med kunderne. Trods skepsis fra flere i virksomheden, blev det en succes. Flere år efter, er de ting vi lærte stadig en del af vores hverdag.
  Uanset om du er en eller I er mange kan jeg anbefale Brian til at være katalysator, udvikler eller træner inden for salg eller andre forretningsprocesser hvor kommunikationen er på dagsordenen.”

  Partner, DataComfort

 • “Brian er en dygtig sælger, der ser salget på en effektiv måde. Brian kan uden tvivl motivere andre og hjælpe sælgere til mere effektivt salg”

  CEO, Vikiallo

 • “Vi har brugt Brian Christiansen til at udvikle vores virksomhed med henblik på bedre salgsforståelse. Efter et intenst forløb med Brian, stod vi med masser af god inspiration, samt en helt klar handlingsplan, til hvordan vi skulle gribe salgsopgaven an. Det kan klart anbefales. Jeg sender derfor mine bedste anbefalinger til Brian Christiansen.”

  Kommerciel Chef, Mogens Daarbak A/S

 • “Tak for et par gode kurser. Det har været lærerigt, og det har sat gode tanker og arbejdsgange i system.”

  Founder, Penneo

 • “Jeg har haft den fornøjelse at have arbejdet tæt sammen Brian Stahlhut Christiansen, da han har været min coach som ny leder i en salgsorganisation. Det har været meget udviklende og lærerigt!

  Hvis du vil rykke så kan jeg varmt anbefale Brian som din nye salgscoach. ”

  Direktør, ATBO Møbler

 • “Brian er en af de bedste trænere jeg nogensinde har oplevet. Han får det bedste ud af alle og han er professionel på alle måder. Jeg giver ham min absolut bedste anbefaling.”

  Filialdirektør, Møns Bank

 • “Brian er en fantastisk træner og coach. Hans måde at kommunikere er klar og koncis, og hans feedback er ærlig og værdiskabende. Du kan ikke deltage i en af hans sessioner uden at gå der fra med ny viden, inspiration og større energi.”

  Roll Out Track Lead, Velux

 • “Brian leverer den klart bedste salgstræning jeg har fået og han har opfrisket mine salgskompetencer i flere sammenhænge.
  Hans professionelle rådgivning er i særklasse, han kender sit emne ind og ud, og giver virkelige eksempler på hvad der virker (og ikke virker) kombineret med best practice.
  Jeg anbefaler varmt Brian og hans bøger på www.omsaet.dk, som er på et både højt professionelt niveau og samtidig lavpraktisk og håndgribeligt.”

  Underwriter at Eksport Kredit Fonden

 • “I 2009 signede jeg op til mit første nyhedsbrev fra Brian. Det var klare og tydelige anbefalinger til en bedre håndtering af B2B salg og salgsprocesser. I løbet af de sidste 10 år har jeg arbejdet sammen med Brian i forskellige konstellationer og Brians store indsigt og erfaring med salgsudvikling, salg og salgsledelse har kommet mig til gode flere gange. ”

  Business Development Director, Upodi

 • “Vi kan varmt anbefale Brian til andre virksomheder, der ønsker fornyet indsprøjtning til deres salgsarbejde.”

  Markedschef, COWI

 • “Brian er super skarp til salgstræning.
  Han kommer med guldkornene til bedre salg. Han taler i et superklart , cut the crap-like sprog. Kan kun anbefales”

  Teamleder, BNI City One

 • “Brian er en fantastisk salgscoach. Hans evner som konsulent og leder er langt over andres. Alt hvad han gør, gør han ekstraordinært.”

  Chief People Officer, The Home Depot

 • “Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Brian mere end én gang. Brian har en særlig evne til at få en til at boble af energi - han er en utrolig god motivator, og forstår at kommunikere med mange forskellige typer og på alle niveauer.”

  Enterprise Account Executive, Pure Storage

 • “Brian har gennem flere år leveret master classes i salg for Scion DTU. Træningen er af høj kvalitet, med stor entusiasme, inspiration og energi. Kursisterne giver ham højest mulige score i vores evaluering.”

  Innovation Consultant, DTU

Lad mig være din salgscoach i et år

Omsætter Online er for dig, der vil være bedre. Du vil lære de salgsmetoder, der virkelig virker og du vil have tid til, at lære at bruge dem.

Du er ung nok til at lære nyt - og du er moden nok til at vide, at ikke alt nyt er bedre, end det gamle. Så du vil lade dig inspirere, du vil have alternativer og du vil selv vælge hvilke teknikker, du vil anvende i dit arbejde.

Du er erfaren nok til, at forstå, at kunder er forskellige og at der derfor ikke findes en standardmetode - og du er nysgerrig nok til, at søge efter smartere måder til i morgen, end dem der ikke virker for dig i dag.

Lyder det som dig? Så er Omsætter Online måske det helt rigtige...

For jeg har designet forløbet specifikt til dig, der sælger direkte B2B. Så du har formentlig en relativt lang salgscyklus, du har møder med potentielle kunder og det du sælger er ikke en nem og hurtig beslutning for din kunde.

Jeg vil se frem til at inspirere, guide og hjælpe dig til at Omsætte Strategi til Resultat...

Start Her
Milestone Selling - Brian Stahlhut Christiansen - High.jpg

Er du stadig i tvivl?

Få svar på de spørgsmål jeg oftest får her under:

Er det noget for mig?

Omsætter Online er for sælgere, der skal og vil skabe vækst gennem nysalg og krydssalg til virksomheder. Og som er klar til at arbejde seriøst mod målet. Lydet det som dig?

Hvor lang tid tager det?

Det er helt op til dig, hvor lang tid du bruger. Også om du bruger meget tid i starten eller fordeler din læring jævnt over 12 måneder. Du styrer processen og lærer når og hvor det passer ind i din hverdag.

Hvordan fungerer det?

Du får med det samme adgang til omfattende online læring, hvor du får metoder, værktøjer, skabeloner og opgaver. Samtidig mødes vi virtuelt hver måned og udveksler erfaringer og uddyber metoderne.

Er der garanteret effekt?

Nej, det er stadig dig, der skal sælge - så du er den afgørende faktor for effekt. Men jeg garanterer, at salg bliver nemmere og mere effektivt hvis du er med og deltager aktivt på Omsætter Online.

Jeg skal sælge B2C via webshop!

Hvis du ikke skal sælge direkte til virksomheder, så er Omsætter Online et dårligt valg. Det er ikke marketing, det er ikke forbrugere, det er ikke webshop, det er ikke SEO. Det er direkte B2B-salg.

Hvad koster det?

Du kan se priser og betalingsmuligheder her. Og hvis ikke du tjener investeringen hjem via øget omsætning, så er problemet ikke manglende værktøjer, evner eller metoder.

Jeg er nysgerrig - men ikke sikker!

Du kan få en forsmag på Omsætter Online med mit gratis online salgskursus Omsæt Kontakt til Kontrakt. Her får du +50 værktøjer på under en time her www.omsaet.dk/ktk 

Jeg er stadig i tvivl...

Hvis du stadig er i tvivl om Omsætter Online er noget for dig, så book en afklarende dialog om din branche, dit marked og din strategi i min kalender på calendly.com/omsaet/online.

Hvor lang tid skal jeg bruge?

Du vælger selv hvor meget tid du vil investere i din udvikling. Men de fire online kurser består af 73 lektioner på i gennemsnit 7 minutter. Der til kommer de 10 live online kald á en time.

Kan jeg dele betalingen op?

Ja, det kan du sagtens. Du kan både vælge betaling pr. måned i 12 måneder, eller betale samlet og få 2 måneder gratis.

Start Her