Omsætter Online

Salgstræning i dit tempo

Det du skal bruge
Hvor du er
Når du er der

 

 

 

 

 

12 måneders intensiv salgstræning

Omsætter Online er for dig, der vil være bedre. Du vil lære de salgsmetoder, der virkelig virker og du vil have tid til, at lære at bruge dem.

Du er ung nok til at lære nyt - og du er moden nok til at vide, at ikke alt nyt er bedre, end det gamle. Så du vil lade dig inspirere, du vil have alternativer og du vil selv vælge hvilke teknikker, du vil anvende i dit arbejde.

Du er erfaren nok til, at forstå, at kunder er forskellige og at der derfor ikke findes en standardmetode - og du er nysgerrig nok til, at søge efter smartere måder til i morgen, end dem der ikke virker for dig i dag.

Lyder det som dig?
Så er Omsætter Online måske det helt rigtige...

For jeg har designet forløbet specifikt til dig, der sælger direkte B2B. Så du har formentlig en relativt lang salgscyklus, du har møder med potentielle kunder og det du sælger er ikke en nem og hurtig beslutning for din kunde.

Er du stadig med? Så er du mere end velkommen på Omsætter Online og jeg vil se frem til at inspirere, guide og hjælpe dig til at Omsætte Strategi til Resultat...

Milestone Selling - Brian Stahlhut Christiansen - High.jpg
albert-einstein-1933340_1920.jpg

Det må godt være til at forstå

Måske kan du forklare relativitetsteorien - måske vil du bare gerne lære effektive og praktisk anvendelige metoder, du kan bruge med det samme. 

Her får du både de nemme og de avancerede metoder, du introduceres til effektive modeller og du får værktøjer, guides og skabeloner, der gør det nemt at komme godt fra start.

Og det hele serveres med jordnære eksempler man kan forholde sig til, forklaringer man kan forstå og i et tempo så du selv kan overføre teori til praksis og formulere dit pitch og dine argumenter med dine egne ord.

Hjælpen er lige ved hånden

Ud over online kurserne, som du tager i dit eget tempo (og så mange gange du vil), inviteres du hver måned til coaching online. Her kan du få svar på dine spørgmsål, sparring på dine udfordringer og feedback på dine forslag.

Coachingen er live og du sætter agendaen i form af de spørgsmål du ønsker diskuteret og besvaret.

Online live coachings er åbne for alle deltagere på Omsætter Online, så du kan lade dig inspirere af andres succeser og også lære af deres erfaringer.

Du er meget velkommen til, at indsende dine spørgsmål inden hver online coaching, så jeg kan nå at forberede det bedst mulige svar til dig.

handshake-3382503_1920.jpg
Kursus - Hemmeligheden i alt salg.jpg

Hvad lærer du på 12 måneder?

Det korte svar er "meget" hvis du selv vil, for værktøjskassen er stor og fyldt med relevante metoder og teknikker, der passer til dig.

For eksempel arbejder vi med

 • Dit personlige salgsmål
 • Prioritering af salgstid i en travl hverdag
 • Dine holdninger til salg
 • Hvordan du med fordel kan sælge struktureret
 • Den hurtigste, nemmeste og mest effektive vej fra kontakt til kontrakt
 • Hvordan du kommunikerer værdien af det du sælger
 • Hvordan du starter nye dialoger med gamle kunder
 • Hvordan du får mødet i kalenderen
 • Hvordan du stimulerer kundens interesse gennem spørgsmål
 • Hvordan du præsenterer din løsning som en sund investering
 • Hvordan du får ordren med hjem
 • Hvordan du sælger når der er flere beslutningstagere

PLUS et helt kursus dedikeret til den (for mange) svære kunst; at starte dialog med helt nye kunder. Her lærer du blandt andet:

 • Telefonkanvas
 • Social Marketing
 • Salg på messer
 • Netværkssalg
 • Direct Mail

Hvad vil det betyde for dit salg om et år, hvis du tager en stor bid af de mange muligheder i Omsætter Online.

Hvad vil det betyde for dit salg, hvis du ikke gør noget?

Skal du med?

 • “Brian er en dygtig sælger, der ser salget på en effektiv måde. Brian kan uden tvivl motivere andre og hjælpe sælgere til mere effektivt salg”

  CEO, Vikiallo

 • “Brian kan kunsten at motivere til at sælge - både ansatte garvede sælgere og enkeltpersoner, der som ejer af en virksomhed ofte også skal sælge opgaver/løsninger. Motiveringen er ikke overfladisk, men sætter sine spor for altid og så leverer han tilmed et netbaseret værktøj til også at bevare overblikket - ikke kun over afsluttet salg, men også over hele den indsats, der danner grundlag for et salg på et eller andet tidspunkt. Prøv det!”

  Simplify A/S, Økonomi- og procesudvikler

 • “Vi har brugt Brian til at udvikle virksomhedens kommunikation med kunderne. Trods skepsis fra flere i virksomheden, blev det en succes. Flere år efter, er de ting vi lærte stadig en del af vores hverdag. Uanset om du er en eller I er mange kan jeg anbefale Brian til at være katalysator, udvikler eller træner inden for salg eller andre forretningsprocesser hvor kommunikationen er på dagsordenen.”

  Partner, DataComfort

 • “Vi har brugt Brian Christiansen til at udvikle vores virksomhed med henblik på bedre salgsforståelse. Efter et intenst forløb med Brian, stod vi med masser af god inspiration, samt en helt klar handlingsplan, til hvordan vi skulle gribe salgsopgaven an. Det kan klart anbefales. Jeg sender derfor mine bedste anbefalinger til Brian Christiansen.”

  Kommerciel Chef, Mogens Daarbak A/S

 • “Tak for et par gode kurser. Det har været lærerigt, og det har sat gode tanker og arbejdsgange i system.”

  Founder, Penneo

 • “Jeg har haft den fornøjelse at have arbejdet tæt sammen Brian Stahlhut Christiansen, da han har været min coach som ny leder i en salgsorganisation. Det har været meget udviklende og lærerigt! Hvis du vil rykke så kan jeg varmt anbefale Brian som din nye salgscoach. ”

  Direktør, ATBO Møbler

 • “Brian er en af de bedste trænere jeg nogensinde har oplevet. Han får det bedste ud af alle og han er professionel på alle måder. Jeg giver ham min absolut bedste anbefaling.”

  Filialdirektør, Møns Bank

 • “Brian er en fantastisk træner og coach. Hans måde at kommunikere er klar og koncis, og hans feedback er ærlig og værdiskabende. Du kan ikke deltage i en af hans sessioner uden at gå der fra med ny viden, inspiration og større energi.”

  Roll Out Track Lead, Velux

Er du stadig i tvivl?

Få svar på de spørgsmål jeg oftest får her under:

Er det noget for mig?

Omsætter Online er for sælgere, der skal og vil skabe vækst gennem nysalg og krydssalg til virksomheder. Og som er klar til at arbejde seriøst mod målet. Lydet det som dig?

Hvor lang tid tager det?

Det er helt op til dig, hvor lang tid du bruger. Også om du bruger meget tid i starten eller fordeler din læring jævnt over 12 måneder. Du styrer processen og lærer når og hvor det passer ind i din hverdag.

Hvordan fungerer det?

Du får med det samme adgang til omfattende online læring, hvor du får metoder, værktøjer, skabeloner og opgaver. Samtidig mødes vi virtuelt hver måned og udveksler erfaringer og uddyber metoderne.

Er der garanteret effekt?

Nej, det er stadig dig, der skal sælge - så du er den afgørende faktor for effekt. Men jeg garanterer, at salg bliver nemmere og mere effektivt hvis du er med og deltager aktivt på Omsætter Online.

Jeg skal sælge B2C via webshop!

Hvis du ikke skal sælge direkte til virksomheder, så er Omsætter Online et dårligt valg. Det er ikke marketing, det er ikke forbrugere, det er ikke webshop, det er ikke SEO. Det er direkte B2B-salg.

Hvad koster det?

Du kan se priser og betalingsmuligheder her. Og hvis ikke du tjener investeringen hjem via øget omsætning, så er problemet ikke manglende værktøjer, evner eller metoder.