Må jeg guide dig?

Mit navn er Brian Stahlhut Christiansen og jeg har i 20 år inspireret, trænet og ledet sælgere til øget performance i nogle af Danmarks stærkeste salgsorganisationer.

Gennem årene har jeg skrevet 3 bøger om salg og salgsledelse, holdt over 80 webinarer og 100-vis af online møder.

De seneste måneder har jeg fået mange spørgsmål om hvordan man helt konkret kommer i gang og får succes med online møder.

Altså det der med Teams, mikrofoner, webkamera og sceneskræk du ved.

Det er nemlig min fornemmelse, at mange af Danmarks Bedste Sælgere og Salgsledere føler sig lidt usikre på det nye format – selv om de nok synes det er ”en god ide” og ”smart”.

Men det FØLES altså mærkeligt, hører jeg ofte. Fair nok! For det bløde er det hårde, er min erfaring…

Derfor har jeg skrevet en 12 siders tæt pakket guide til dig, der vil holde professionelle online møder med kunder, kundeemner og partnere.

Brian - Foredrag

Gennemprøvede metoder i stærke organisationer

 • Omsæt

  “Brian er en no bullshit salgstræner der siger tingene som de er med høj troværdighed og solid erfaring. Jeg giver ham de varmeste anbefalinger hvis man har brug for et ærligt skub i den rigtige retning.”

  Direktør i Cabana A/S

 • Omsæt

  “Vi havde hos Bila Robotics tilknyttet Brian som salgtræner, med både individuelle og fælles møder i salgsgruppen. Det var et fremragende forløb, som blev drevet med engagement, humor og kreativitet. Vi fik gode konkrete værktøjer, som vi kunne eksekvere på dagen efter hos kunden. Kan varmt anbefale Brian.”

  Area Sales Manager hos BILA A/S

 • Omsæt

  “Jeg tog beslutningen og tilmeldte alle sælgere og interne sælgere på et fem ugers online salgskursus med Brian. Brian har formået at flyttet de erfarne sælgere og både give dem et kærligt skub bagi, men også at give dem nogle virkelig gode værktøjer til at bryde igennem med salget. Stort udbytte!”

  Owner & CEO at Ergopartner A/S

 • Omsæt

  “Jeg kan varmt anbefale Brian Stahlhut Christiansen og hans meget inspirerende kurser. Han forstår, at få alle med og hans motiverende facon med involvering af deltagerne, er med til at fastholde fokus. Hans viden om salg, teknikkerne og processen igennem salget er enorm. Brian har været inspireret mig til, hvordan vores salgsafdeling skal arbejde for, at få flere kunder og for at fastholde kunderne.”

  Salgschef, SiteTech Webudvikling

 • Omsæt

  “Brian har gennem flere år leveret master classes i salg for Scion DTU. Træningen er af høj kvalitet, med stor entusiasme, inspiration og energi. Kursisterne giver ham højest mulige score i vores evaluering.”

  Innovation Consultant, DTU

 • Omsæt

  “Brian kan kunsten at motivere til at sælge - både ansatte garvede sælgere og enkeltpersoner, der som ejer af en virksomhed ofte også skal sælge opgaver/løsninger. Motiveringen er ikke overfladisk, men sætter sine spor for altid og så leverer han tilmed et netbaseret værktøj til også at bevare overblikket - ikke kun over afsluttet salg, men også over hele den indsats, der danner grundlag for et salg på et eller andet tidspunkt. Prøv det!”

  Simplify A/S, Økonomi- og procesudvikler

 • Omsæt

  “Vi har brugt Brian til at udvikle virksomhedens kommunikation med kunderne. Trods skepsis fra flere i virksomheden, blev det en succes. Flere år efter, er de ting vi lærte stadig en del af vores hverdag.
  Uanset om du er en eller I er mange kan jeg anbefale Brian til at være katalysator, udvikler eller træner inden for salg eller andre forretningsprocesser hvor kommunikationen er på dagsordenen.”

  Partner, DataComfort

 • Omsæt

  “Brian er en dygtig sælger, der ser salget på en effektiv måde. Brian kan uden tvivl motivere andre og hjælpe sælgere til mere effektivt salg”

  CEO, Vikiallo

 • Omsæt

  “Vi har brugt Brian Christiansen til at udvikle vores virksomhed med henblik på bedre salgsforståelse. Efter et intenst forløb med Brian, stod vi med masser af god inspiration, samt en helt klar handlingsplan, til hvordan vi skulle gribe salgsopgaven an. Det kan klart anbefales. Jeg sender derfor mine bedste anbefalinger til Brian Christiansen.”

  Kommerciel Chef, Mogens Daarbak A/S

 • Omsæt

  “Tak for et par gode kurser. Det har været lærerigt, og det har sat gode tanker og arbejdsgange i system.”

  Founder, Penneo

 • Omsæt

  “Jeg har haft den fornøjelse at have arbejdet tæt sammen Brian Stahlhut Christiansen, da han har været min coach som ny leder i en salgsorganisation. Det har været meget udviklende og lærerigt!

  Hvis du vil rykke så kan jeg varmt anbefale Brian som din nye salgscoach. ”

  Direktør, ATBO Møbler

 • Omsæt

  “Læring og værktøjer i en klasse for sig👍👌”

  Area Manager Bila Robotics

 • Omsæt

  “Brian er en af de bedste trænere jeg nogensinde har oplevet. Han får det bedste ud af alle og han er professionel på alle måder. Jeg giver ham min absolut bedste anbefaling.”

  Filialdirektør, Møns Bank

 • Omsæt

  “Brian er en fantastisk træner og coach. Hans måde at kommunikere er klar og koncis, og hans feedback er ærlig og værdiskabende. Du kan ikke deltage i en af hans sessioner uden at gå der fra med ny viden, inspiration og større energi.”

  Roll Out Track Lead, Velux

 • Omsæt

  “Brian leverer den klart bedste salgstræning jeg har fået og han har opfrisket mine salgskompetencer i flere sammenhænge.
  Hans professionelle rådgivning er i særklasse, han kender sit emne ind og ud, og giver virkelige eksempler på hvad der virker (og ikke virker) kombineret med best practice.
  Jeg anbefaler varmt Brian og hans bøger på www.omsaet.dk, som er på et både højt professionelt niveau og samtidig lavpraktisk og håndgribeligt.”

  Underwriter at Eksport Kredit Fonden

 • Omsæt

  “I 2009 signede jeg op til mit første nyhedsbrev fra Brian. Det var klare og tydelige anbefalinger til en bedre håndtering af B2B salg og salgsprocesser. I løbet af de sidste 10 år har jeg arbejdet sammen med Brian i forskellige konstellationer og Brians store indsigt og erfaring med salgsudvikling, salg og salgsledelse har kommet mig til gode flere gange. ”

  Business Development Director, Upodi

 • Omsæt

  “Vi kan varmt anbefale Brian til andre virksomheder, der ønsker fornyet indsprøjtning til deres salgsarbejde.”

  Markedschef, COWI

 • Omsæt

  “Brian er super skarp til salgstræning.
  Han kommer med guldkornene til bedre salg. Han taler i et superklart , cut the crap-like sprog. Kan kun anbefales”

  Teamleder, BNI City One

 • Omsæt

  “Brian er en fantastisk salgscoach. Hans evner som konsulent og leder er langt over andres. Alt hvad han gør, gør han ekstraordinært.”

  Chief People Officer, The Home Depot

 • Omsæt

  “Jeg har haft fornøjelsen af at opleve Brian mere end én gang. Brian har en særlig evne til at få en til at boble af energi - han er en utrolig god motivator, og forstår at kommunikere med mange forskellige typer og på alle niveauer.”

  Enterprise Account Executive, Pure Storage

 • Omsæt

  “Brians viden om salgsmønstre og hvad der er vigtig for at et salg lykkes, er enorm. Jeg har oplevet Brian til et kick off, og har efterfølgende fulgt ham via Linkedin og hans altid givende nyhedsbreve.
  Hvis du har udfordringer med salg, så tag fat i Brian, han kan hjælpe dig.
  Hvis du arbejder med salg så følg ham, og bliv inspireret.”

  Head of Sales and Marketing, IMAGO SONAS A/S

Få guiden: Succes med Professionelle Online Møder

Til alle B2B-Sælgere i en ny virkelighed

Hvorfor Online Møder?

Online møder er den direkte vej til øget salgsperformance - også EFTER corona!

Hvordan gør man i praksis? 

Undgå de typiske fejl og lær metoden der virker - så du kan sælge mere med online møder.

Hvad skal man bruge?

Du behøver ikke bruge en formue på udstyr - men du må godt. Læs hvad du skal bruge her.

Best Practice fra Danmarks Mest Erfarne Salgstræner

Få 12 siders guide nu

Du får hele guiden uden beregning og vil få svar på afgørende spørgsmål for din succes med salg via professionelle online møder:

 • Hvorfor giver online møder øget salg?
 • Hvordan gør man i praksis?
 • Hvad skal du bruge (udstyr og teknik)?

Læs også om de typiske fejl mange begår og hvordan du undgår dem, så online møder bliver en fordel for dig og dine resultater.

Og få lavpraktisk indsigt i detaljerne om lys, lyd, billede, software og alt det, der får det hele til at fungere. Hver gang.

Professionelle online møder

Som omtalt i medierne

Den vil jeg have!