REKRUTTERING LYKKES FØRST
NÅR JERES NYE KOLLEGA LYKKES
Omsæt finder og støtter
den helt rigtige helt i mål
Hør hvordan her
Rekruttering - Afklaring
Præcis afklaring
Rekruttering - Søgning
Flere og bedre kandidater
Rekruttering - Succescoaching
Den helt rigtige - helt i mål

Erfaringer fra stærke salgsorganisationer

Og en unik metode til at finde den helt rigtige profil til jer:

Præcis afklaring

Med dyb indsigt og over 20 års erfaring med succesfulde salgsorganisationer og performanceoptimering definerer vi den optimale profil til netop jeres strategi og kultur.

Flere og bedre kandidater

Vi finder de absolut bedste kandidater ved både at søge blandt stjernerne i jeres branche og kommunikation med 1000-vis af proaktive sælgere og salgsledere i Omsæts netværk.

Omfattende succescoaching

Når den helt rigtige kandidat er fundet, støtter og vejleder Omsæt jeres nye kollega helt i mål. Det sker gennem intensiv salgstræning, live coaching og support de første 12 måneder. 

Rekruttering er først i mål 
når jeres nye kollega når sine

Omsæt's rekrutteringskoncept differentierer sig afgørende fra jeres alternativer på 3 områder:

 • Afklaring sker med dyb forankring i ekspertviden om effektive salgsorganisationers processer og strategier. På den måde øges træfsikkerheden fra start i processen.
 • Kandidatsøgningen sker i et udvidet felt, der også omfatter dedikerede sælgere, som sælger aktivt hver dag - så flere og bedre kandidater!
 • Omsæt bistår med afgørende succescoaching af den nye sælger eller leder gennem de første 12 måneder med omfattende træning og coaching. Så I kommer helt i mål.

Lyder det interessant? Så overvej disse tre spørgsmål:

1. Hvem vil I helst rekruttere?

Ansøgere som er aktivt søgende og tilmeldt jobdatabaser eller kandidater i arbejde, der søger inspiration fra Omsæt hver uge?

2. Hvem kan bedst hjælpe jer med det?

Et bureau, der er specialister i generel rekruttering eller Danmarks mest erfarne salgsudvikler, der har skrevet tre bøger om B2B-salg?

3. Hvad er succeskriteriet?

At der er skrevet under på en ansættelseskontrakt eller at finde den helt rigtige og støtte vedkommende helt i mål det første år?

 

Rekruttering - Afklaring
Præcis afklaring
Jobindhold, ansvar og opgaver afklares mere præcist med baggrund i 20 års erfaring med salgstræning og support i B2B-salgsorganisationer
Rekruttering - Søgning
Flere og bedre kandidater
1000-vis af sælgere og salgsledere læsere hver uge Omsæts inspirationsmail. Vi søger både her og blandt stjernerne i jeres branche.
Rekruttering - Shortlisting
Kompetent shortlisting
Omsæt screener de bedste kandidater, interviewer dem og udvælger de optimale kandidater til lige netop jeres branche, kultur og opgaver.
Rekruttering - Reference
Dybdegående referencetjek
Alle shortlistede kandidaters baggrund tjekkes gennem referencetjek hos tidligere arbejdsgivere - så I ved hvad I får og kan vælge helt rigtigt.
Rekruttering - udvælgelse
Nøjagtig udvælgelse
I møder 2-3 kandidater og får det optimale fundament baseret på Omsæts 20 års erfaring fra succesfulde salgsudviklingsprojekter.
Rekruttering - Succescoaching
Omfattende Succescoaching
Den nye sælger støttes af Omsæt gennem omfattende online salgstræning, live gruppecoaching og individuel succescoaching.
 • Omsæt

  “Hos Logitrans har vi brugt Brian i flere omgange. Både til intern salgstræning og til salgstræning i forbindelse med vores årlige forhandlerseminar. Brian formår at fange deltagernes opmærksomhed og formidler gode og brugbare salgsteknikker, på en sjov og objektiv måde. Han er god til at sætte sig ind i virksomhedens udfordringer, og rammer altid spot-on med de udfordringer vi har. Vi kender allesammen de der træninger, hvor man et par dage efter, har glemt hvad der egentlig blev talt om og hvad vi faktisk havde lært. Men sådan er det ikke med Brian - det bliver hængende :-) Og så er Brian bare en rar mand, man har lyst til at være sammen med! Jeg kan kun give Brian min aller bedste anbefalinger! ”

  CEO, Owner hos Logitrans A/S

 • Omsæt

  “Arbejder du med salg og ledelse, og vil du gerne nå de berømte 10% ekstra som gør den store forskel, så hop ombord. Jeg kan varmt anbefale at du får arrangeret et møde med Brian, han analyserer lynhurtigt hvor der skal/bør sættes ind.
  Vil du have vækst med en god stærk coaching, kan jeg på det bedste anbefale Brian. ”

  MarketManager - Halo Design

 • Omsæt

  “Alle vores sælgere er over budget og mange af dem er langt over budget. Det havde vi ikke kunne gøre uden en klar salgsproces og motiverende mål.”

  National Salgschef, Procter & Gamble

 • Omsæt

  “Vi har sammen med Brian gennemført et forløb omkring salgsudvikling og hvordan en mere struktureret proces, kan bidrage til øget vækst.
  Det har været en fornøjelse at følge hvordan deltagerne har taget imod budskabet, der altid er blevet præsenteret på inspirerende vis af Brian.
  En varm anbefaling til Brian for hans evne til at inspirere, udfordre og se problemstillinger i et nyt lys.”

  Regional Sales Manager - Scandinavia, Watson-Marlow Fluid Technology Group

 • Omsæt

  “Brian har været en excellent udvikler af vores team. Han forstod hvor vi var og hvad vi kunne blive.
  Han var i stand til, at møde hver enkelt hvor de var, samt flytte, udfordre og inspirere dem alle - både svenskere og danskere.
  Hans træning har gjort en forskel, der varede i årevis. Jeg vil til hver en tid anbefale ham til forbedring af salg, salgsprocesser og salgsledelse.”

  Regional Responsible Nordics of the Danish Trade Council

 • Omsæt

  “Brian er en god konsulent, der kan komme udefra og se ens verden med helt andre øjne. Brian har rigtig mange interessante foredrag og kurser, så der er masser han kan bidrage med. Jeg har arbejdet sammen med Brian af flere omgange, og jeg kan varmt anbefale ham.”

  Sagsleder, A/S Mortalin

 • Omsæt

  “Med begge fødder solidt plantet på jorden har Brian sået frøene til fremtidig succes i MILA.”

  Adm. Direktør, MILA BESLAG

 • Omsæt

  “Jeg har hatt gleden av å kjenne Brian i noen å nå år og har hatt glede av å bruke hans kompetanse på flere områder. I starten så brukte vi Brian i trening av våre selgere, noe som alltid var nyttig. Med tiden ble vi også kjent med salgsverktøyet Milestone som var veldig nyttig i den satsingen vi tidligere hadde på SMB salg, et verktøy jeg anbefaler sterkt. Brian er en solid sparingspartner på alt som har med salg å gjøre!”

  Administrerende direktør, Tribe Hotels AS

 • Omsæt

  “I Apcoa Parking Danmark har Brian bidraget til forbedret målstyring af vores salgsarbejde. Vores sælgere kan nu bedre forholde sig til deres budget og fokuserer nu på at skabe bevægelse i salgsprocessen fra kontakt til kontrakt.
  Jeg kan varmt anbefale Brian til en hver virksomhed, som ønsker at få fornyet fokus på hele salgsprocessen.”

  Salgschef, Apcoa Parking Danmark

 • Omsæt

  “Brian har fungeret som inspirationsgenerator for vores daglige arbejde. Det kan varmt anbefales at få andre øjne til at kigge ind i en hverdag der bare køre der ud af, man bliver jo aldrig for gammel til at lære.”

  Managing Director, Beckhoff Automation

 • Omsæt

  “Brian er en excellent salgstræner og giver god sparring og velplacerede spark bagi. Hard core til målsætning og målstyring af salgsarbejde.”

  Managing Director, Montana Møbler A/S

 • Omsæt

  “Brian er dybt professionel og meget tydelig kommunikator. Salg og markedsføring er altid på tale når man møder ham. Dygtig networker og jeg kan kun anbefale at benytte hans ydelser og ikke mindst læse hans bog.”

  General Manager - First Hotel Kong Frederik

 • Omsæt

  “Jeg har fulgt Brians arbejde gennem flere år, og har netop 2019 haft et positivt samarbejde omkring salgsudvikling hos Tabellae A/S i Norden.
  Det har været en inspirerende oplevelse og en god øjenåbner på hvordan vi med justeringer og vinklet fokus, kan gøre vores salgsarbejde endnu bedre og mere effektivt. Jeg forventer at fortsætte et forløb med Omsæt, BS Christiansen!”

  Lennart Garbarsch

 • Omsæt

  “Vi har været igennem et omfattende salgsudviklingsforløb sammen med Brian. Det har været meget positivt idet vi både kan se at vores erhvervsassurandører har taget de nye metoder til sig og vi kan konstatere meget høje evalueringer fra projektets deltagere. Stor ros og en stærk anbefaling til Brian for hans evne til at inspirere, udfordre og træne erfarne sælgere.”

  Salgschef, Købstædernes forsikring

I samarbejde med de bedste

Omsæt finder de helt rigtige sælgere og salgsledere i tæt samarbejde med Danmarks bedste executive searchers: Mangaard & Partners, som står for search, interviews og tests af jeres nye kollega.

Som medlem af Association of Executive Search and Leadership Consultants (AESC) forpligtes Mangaard & Partners til AESC's retningslinier for professionel praksis og standarder for ekspertise.

På den måde får I det bedste af to verdener:

 • Omsæt sikrer indsigt i jeres salgsstrategi, salgsmetoder og salgskultur, samt leverer træning og coaching af jeres nye sælger eller salgsleder
 • Mangaard & Partners searcher, interviewer og tester kandidaterne med deres erfaringer, systemer, ekspertise og certificeringer.

Den kombination finder du kun her.

Mangaard Partners_Print6

Som omtalt i medierne

Sådan finder vi den helt rigtige sælger eller salgsleder

Vælg den pakke der passer bedst til jer her...

Sølv

Selection

Vi annoncerer og udvælger

Afklaringsmøde

I modtager og godkender brief

10.000 modtager jeres tilbud

Ansøgninger screenes og prioriteres

1. Interview - Kompetence (6-10)

2. Interview - Profil (4-6)

I møder 3-5 udvalgte kandidater

Mest populær

Guld

Search & Selection

Vi både annoncerer, opsøger, udvælger og onboarder.

Alt i Sølv-pakken PLUS:

Vi identificerer de bedste blandt jeres konkurrenter og i parallelle brancher

Vi kontakter dem proaktivt og starter dialoger om muligheden

Personlighedstest (salgsprofil)

Intelligenstest

3 måneders garanti

Omfattende 12 måneders onboarding, salgstræning og coaching.

Platin

Search & Selection+

Vi gør det hele - endnu bedre, hurtigere og fortroligt!

Alt i Guld-pakken PLUS:

Kandidater testes gennem cases

6 måneders garanti

Fortrolighed (i er anonyme)

Ekstra ressourcer - kortere proces
Hastighed: Mål er 8 uger

Vi tager referencer

Får svar på typiske spørgsmål

At vælge samarbejdspartner er et vigtigt valg. Få svar på dine spørgsmål her...  

Hvordan fungerer det?

Omsæts rekrutteringsproces er specifikt designet til at finde de helt rigtige kommercielle profiler i B2B-segmentet. Få en præsentation af hvorfor og hvordan det fungerer på et indledende møde. Book her

Hvad koster det?

Prisen er fast og altså ikke afhængig af lønpakkens størrelse. På den måde har I en kendt investeringsramme og Omsæt har ikke interesse i at presse lønnen op.

Er der garanti?

Ja selvfølgelig. Processen er så træfsikker, at I får 6 måneders genplaceringsgaranti.

Er der en interessekonflikt?

Nej. Vi vil aldrig opsøge vores kunders ansatte. Det er naturligvis den integritet I kan forvente og en af årsagerne til, at Omsæt har arbejdet med flere af de samme succesfulde salgsorganisationer i mere end 10 år.

Hvorfor er Omsæt bedre end andre?

Vigtigt spørgsmål. Det er der tre afgørende årsager til:

 • Med dyb indsigt i best practice fra 20 års salgsudviklingsprojekter definerer vi den optimale profil. 
 • Vi søger blandt sælgere, der ikke søger job. De er i arbejde.
 • I tæt samarbejde med Mangaard & Partners searcher, tester og interviewer vi de bedste kandidater.
 • Når den helt rigtige kandidat er rekrutteret træner, coacher og supporterer Omsæt den nye medarbejder intensivt gennem 12 måneder.

Vi sælger ikke direkte B2B?

Er I B2C, E-commerce eller på anden vis ikke en B2B- og løsnings-orienteret salgsorganisation? Så passer vi måske ikke til hinanden! Send gerne en mail på bsc@omsaet.dk og fortæl om jer.

Jeg er interesseret - hvad nu?

Tak for tilliden indtil videre. Book indledende dialogmøde og få det fulde beslutningsgrundlag. Mødet er online og kan bookes på 2715 2772 eller direkte i Omsæts kalender her.