Mit hemmelige salgstrick

man-4393964_1920

Alle sælgere går engang imellem og undrer sig over, hvordan man kan skabe flere salg, men mange arbejder meget hårdere end de egentlig behøver. 

Der findes nemlig en overraskende enkel hemmelighed: Bed om henvisninger hver gang du lander en ordre.

Hvis du ikke allerede har indset det, så er det ved at være på tide at acceptere, at det kræver hårdt arbejde at lande en ordre. Af naturlige årsager stoler folk for det mest ikke på fremmede og de har ikke travlt med at overgive deres penge til folk de ikke kender.

Så hvis du allerede har lagt en masse arbejde i at forvandle et lead til en kunde bør du få mest muligt ud af kunden når det lykkes. Det får du ved at bede om henvisninger.

Hver gang jeg lander en ordre spørger jeg min nye kunde, om de kender nogen som eventuelt ville kunne drage fordel af et samarbejde med mig og det produkt eller den service jeg tilbyder. De fleste kunder opremser med glæde en hel liste med henvisninger.

Når jeg har fået denne liste begynder jeg med det samme at ringe rundt til de forskellige firmaer for at fortælle dem, at en af deres kollegaer har anbefalet, at vi mødes, da han eller hun kunne se, at mit produkt ville kunne hjælpe dem.

Med deres bekendtes eller kollegas godkendelse med på vejen er de for det meste villige til at tale med mig.

Det gør en kæmpe forskel at bruge henvisninger, da de gør kundeemner langt mere tilgængelige. Fremfor at tale med en lang række fremmede mennesker på en liste får man mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen med folk som allerede er relevante kundeemner, takket være henvisningerne fra deres kollegaer. Så i stedet for at bruge tid på at forvandle kontakter til leads kan du nøjes med at bruge tid på at forvandle leads til kunder!

Der er noget nærmest magisk over at have henvisninger. Henvisninger er vejen frem, hvis du gerne vil øge dine salg. Bed altid kunder om henvisninger.

Syv Gyldne Nøgler til Øget Salg

Vil du have mere inspiration til øget salgseffektivitet? Syv Gyldne Nøgler til Øget Salg 3.png

Så læs min E-bog "Syv Gyldne Nøgler til Øget Salg" 

Den kan lige nu downloades gratis på:

www.flereordrer.dk

Du vil løbende modtage invitationer til gratis salgstræning og værktøjer, når du har downloadet bogen.

God læselyst!